dimarts, 20 de febrer del 2018

EXPLOREM AUSTRÀLIA, XINA I JAPÓ

Els nens i nenes de la classe de Les estrelles ja fa temps que hem iniciat el projecte, el nostre projecte s'anomena Explorem Austràlia, Xina i Japó. Ens hem fet moltes preguntes, així, que ara ens toca investigar!
Després de resoldre diverses preguntes, en aquest moment ens trobem immersos en el món de la moda, concretament, volem saber com es vesteixen els australians, els xinesos i els japonesos. Porten vestits i pantalons com nosaltres? porten sempre kimonos? Tothom en porta?...
Per aquest motiu, hem agafat els materials que hem portat a l'escola i aquestes són les conclusions a les que hem arribat:
Paula: Els japonesos sempre porten vestit
Nicole: Crec que no són els japonesos sinó que són els xinesos els que sempre van amb vestit. Porten un vestit amb unes mànigues grans.
Nil: Aquests vestits es diuen Kimonos i els porten els xinesos.
Arnau: Els japonesos porten xancles. La part d’abaix és de fusta i el que t’agafa el peu es com si estigués fet amb flors
Paula: Els xinesos caminen amb els peus juntets i caminen amb passes curtes.
Carla: Els nois xinesos van amb un tipus de vestit amb un cinturó i una funda de l’espasa.
Alisa: Abans els xinesos anaven amb unes sabates petites perquè els rics pensaven que era bonic tenir peus petits. Per això, portaven unes sabates de fusta perquè els peus no poguessin créixer.
Els japonesos portaven les ungles molt llargues i sempre anaven ensenyant les ungles. Com les tenien tan llargues no podien fer res i tenien gent que els feia les coses.
Paula: Els vestist dels japonesos tenen ratlles o com forma de closca amb purpurina. Els xinesos van vestits sempre de color blau i vermell
Nicole: Els nens xinesos porten un palet per fer-se un monyo.
Elsa: Els xinesos no porten sempre vestits, a vegades, van vestits com nosaltres.
Víctor: Els xinesos a vegades porten un barret en forma de triangle i se’l lliguen amb un filet al coll.
Carla: Els xinesos porten com un tipus de paraigües.
Paula: Els xinesos i els japonesos porten un llaç molt gran a l’esquena.
Marc: Els australians moltes vegades porten ulleres de sol
Nicole: Els australians es vesteixen com aquí.
Andrés: Els australians negres (aborígens) porten capes.

A continuació, hem agafat els Chromebooks i hem hagut de completar una informació relacionada amb el tema que estem treballant... Ha estat tota una experiència!!














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada