dijous, 22 de febrer del 2018

Egipte, terra de faraons i piràmides


Viatjar a Egipte ha estat una mica diferent perquè al mateix temps hem fet un viatge en el temps, i ens hem traslladat al passat, quan els egipcis construïen piràmides i creien en Déus meravellosos com en Ra, creador del món, o en Hapy protector del Nil. 

Ens hem divertit fent jeroglífics,elaborant un papir i també hem menjat al Nilo, el restaurant del costat de l'escola, on vam poder comptar amb les explicacions del cambrer que ha estat guia turístic a Egipte, i que ens va parlar de les piràmides Keops, Kephren i Micerí. El menjar àrab que ens va servir ens va agradar més a uns que a uns altres, però compartir taula amb els companys de classe a un restaurant de veritat a ser tota una experiència.

A més, vam tenir la visita dels pares de l'Ona Bayó, que junt amb ella havien inventat un conte per explicar la història d'Egipte. Com que ells hi van anar de viatge, tenen molts fotos i experiències que van compartir amb nosaltres. Va ser molt divertit perquè ens vam disfressar de faraons, faraones i mòmies. També vam fer un sarcòfag amb cartolina i molta paciència. És un bon souvenir de la nostra estada en aquest país tan màgic i ple de sorpreses i secrets. Moltes gràcies, Noe i Òscar!

Ara hi som a Londres, amb ganes de descobrir més d'Europa i els seus països!  
















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada