dijous, 26 d’abril del 2018

Volcans, tango i una visita molt especial

Les aranyes de colors hem acabat el nostre projecte, i volem compartir amb vosaltres les nostres últimes experiències. 

Aloha! Primer vam arribar a Hawaii, on vam investigar els volcans que es troben a les diferents illes amb l'ajuda d'Internet, i vam explorar l'art del Hula, el ball acompanyat per càntics. Com veieu anàvem vestits molt alegres i colorits. 




























De Nova Zelanda ens va impactar sobretot tot allò relacionat amb els maoríes, la seva manera de saludar-se, la seva llengua pròpia, els seus tòtems i la dansa de la guerra. 
A més, vam tenir la sort de rebre la visita de la Mercè, la tieta de l'Àlex Escuder, que va viatjar a aquest país, i ens va explicar les seves aventures allà, com va nedar amb dofins o com va comprovar el valor i respecte que sent la gent per la natura i els animals. Moltes gràcies, Mercè, pel teu entusiasme, i per respondre tooootes les nostres preguntes!

A l'Argentina, la Luz, filla d'argentins, ens ha parlat del mate i el "dulce de leche", i també ens ha explicat algunes paraules de l'espanyol que es parla allà. A la classe de les aranyes, la Paula Garzarán ens ha convidat a Alfajores, ja que té un cosí argentí, que ens ha parlat d'aquest dolç via vídeo. Hem de dir que a la majoria de nosaltres ens ha encantat!








Gaudint dels nostres Alfajores












I en aquest país hem acabat el nostre projecte, coneixent una mica la seva fauna, admirant els Andes i posant-nos molt elegants per ballar un tango, per celebrar com es mereix el final d'un viatge on hem vist què gran, divers i bell és el nostre planeta, i què interessants són els nostres veïns. 

Ara tornem a Barcelona a acabar el curs! A per la recta final!





                                            

                                                                    tango de les aranyes

2 comentaris: