dilluns, 5 de març del 2018

London calling!



TEA TIME!

Res millor que un té (sense teïna per nosaltres) per començar a parlar dels costums i la cultura britànica. Vam decorar les nostres muffins, i vam tenir una estona d'interacció amb els nens i nenes del nostre curs.  





















En Robert i en Pau Falcó ens parlen de Londres


Com que en Pau té família a la capital anglesa, i els seus pares també han passat una temporada vivint allà, van voler explicar-nos una mica més dades i curiositats de la ciutat. Ens va encantar!






 En Pau ens ha deixat un joc sobre Geografia!


El misteri de Sherlock Holmes i les joies de la corona
Si parlem de Londres i els seus personatges mítics, hem de parlar de Sherlock, de Baker street, i del seu inseparable Watson. Ens vam veure implicats en un misteri de la desaparició de les joies de la corona a la torre de Londres i ens vam decidir a ajudar al detectiu a trobar el responsable i tornar.les al seu lloc. La resolució del cas es va convertir en un joc de pistes, que ens va portar fins a la recepció del palau (escola) on la reina ens esperava amb les joies. No se'ns dóna gens malament això de resoldre misteris.










Sa majestat, la Reina Vedruna d'Anglaterra, miss Maite.




A més, el Jan es va atrevir a explicar-nos la seva experiència quan va viatjar a Londres de vacances amb la seva família. Mireu què bé ho va fer!


exposició Londres Jan Alamañac


En definitiva, aquest viatge ha estat ple de sorpreses molt variades. Esperem que Ucraïna  ens sorprengui també!


Ah, sí, ens ha quedat la classe plena d'autobusos vermells de dos pisos, que circulen per l'esquerra!

2 comentaris:

  1. Ha estat com sempre molt emocionant! El Jan s'ha divertir moltíssim i ha après un munt de coses més. Enhorabona! A seguir voltant!

    ResponElimina
  2. una gran feina d'equip!!! I Un plaer haver contribuÏt a resoldre el misteri de la "Corona" amb tots vosaltres!!! . CONGRATULATIONS!!!

    ResponElimina